Go Back   Aural Moon - Progressive Rock Discussion > Station News > Website
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-04-2007, 03:11 AM
KeithieW's Avatar
KeithieW KeithieW is offline
The London Headbanger
 
Join Date: Nov 2002
Location: London, England
Posts: 2,971
Help......please!!!

Hi Peeps,

Can anyone help this complete idiot sort out a problem?

I use Firefox as my browser when using Aural Moon and up until yesterday it worked beautifully. However now whenever I load the site (or any other site for that matter) none of the "background" frames such as The AM banner at the top of the page load.

They all load in Internet Explorer but not in Firefox. This indicates to me that it is a problem with some sort of setting in Firefox itself. I have been through the set up and can find nothing that fixes it.

Has anyone else had a similar problem and if so how did you fix it?

Any help will be greatly appreciated.

I'm using version 2.0.0.3 of Firefox.

Thank you.
__________________
KeithieW
*************************
Nous sommes du soleil
We are of the sun. We can see!
Reply With Quote
  #2  
Old 05-04-2007, 07:42 AM
OverHillandDale's Avatar
OverHillandDale(Admin) OverHillandDale is offline
Show Host & Administrator
 
Join Date: Jan 2007
Location: Soddy Daisy, Tennessee
Posts: 1,531
Send a message via AIM to OverHillandDale Send a message via Yahoo to OverHillandDale
Re: Help......please!!!

Sounds like you may have had an evil empire auto update in IE that changed some settings.

The first thing to try is to complete delete all the files in your Temporary internet folders and cache folders. Delete all cookies. Do that through the Internet Options in the control panel.

I use Foxfire and use an add-on called IE Tab. This helps load pages that work in IE but not as well in FoxFire.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419

Try the above link to the add on. When it's loaded and you have trouble with a site, you go to tools, ie tab, and then add that site to your list.

See if that helps you.

Oh, and ignore what ever any of the Mac Heads say. They can't help you. They'll only try to sound superior like they drive a Mercedes or something.
__________________
OverHillandDale


Happiness is a worn pun!

Last edited by OverHillandDale : 05-04-2007 at 05:20 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-04-2007, 10:46 AM
jtmckinley's Avatar
jtmckinley jtmckinley is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Farmington Hills, Michigan (near Detroit)
Posts: 365
Re: Help......please!!!

You shouldn't need IE tab KW since AM works fine in Firefox, but go ahead and install it if you want to. Check the Tools/Options dialog and on the Content tab see if the Load Images and Enable Javascript checkboxes are checked, if not, check them and try again. If that doesn't work you may want to export your bookmarks (Bookmarks/Manage Bookmarks then File/Export) and then uninstall FF and reinstall and see if that fixes your problem (of course also reimporting your bookmarks you exported via the import function). Finally if even that doesn't work, you may want to try posting to a FF forum, for example http://forums.mozillazine.org/index.php?c=4 which has a support forum. Good luck!

Last edited by jtmckinley : 05-04-2007 at 10:50 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-04-2007, 01:44 PM
VAXman's Avatar
VAXman(Admin) VAXman is online now
progger propellerhead
 
Join Date: Dec 2003
Location: Presently reside in Jackson (southern) NJ (20 miles east of NEARfest 2002 & 2003
Posts: 2,354
Send a message via AIM to VAXman Send a message via Skype™ to VAXman
Re: Help......please!!!

Quote:
Originally Posted by KeithieW View Post
Hi Peeps,

Can anyone help this complete idiot sort out a problem?

I use Firefox as my browser when using Aural Moon and up until yesterday it worked beautifully. However now whenever I load the site (or any other site for that matter) none of the "background" frames such as The AM banner at the top of the page load.

They all load in Internet Explorer but not in Firefox. This indicates to me that it is a problem with some sort of setting in Firefox itself. I have been through the set up and can find nothing that fixes it.

Has anyone else had a similar problem and if so how did you fix it?

Any help will be greatly appreciated.

I'm using version 2.0.0.3 of Firefox.

Thank you.
Buy a Mac and use Safari!
__________________
VAXman -- Watcher of the moon, watcher of all.
----------------Mopper of the moon, mopper of all.
-------------------- Aural Moon's Janitorial Services
---------------------and Restroom Supplies, and Techno-patsy --

Cogito ergo iMac.         
Reply With Quote
  #5  
Old 05-04-2007, 03:39 PM
RogorMortis's Avatar
RogorMortis RogorMortis is offline
Patron
 
Join Date: Apr 2004
Location: Denmark
Posts: 698
Re: Help......please!!!

Safari is crap as I tried it on your MAc and switched to Firefox
__________________
Beware of the Spanish Inquisition,coming to a town NEAR you
Reply With Quote
  #6  
Old 05-04-2007, 03:44 PM
VAXman's Avatar
VAXman(Admin) VAXman is online now
progger propellerhead
 
Join Date: Dec 2003
Location: Presently reside in Jackson (southern) NJ (20 miles east of NEARfest 2002 & 2003
Posts: 2,354
Send a message via AIM to VAXman Send a message via Skype™ to VAXman
Re: Help......please!!!

Quote:
Originally Posted by RogorMortis View Post
Safari is crap as I tried it on your MAc and switched to Firefox
It works just fine. What was it you couldn't do?
__________________
VAXman -- Watcher of the moon, watcher of all.
----------------Mopper of the moon, mopper of all.
-------------------- Aural Moon's Janitorial Services
---------------------and Restroom Supplies, and Techno-patsy --

Cogito ergo iMac.         

Last edited by VAXman : 05-04-2007 at 04:08 PM.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-04-2007, 03:46 PM
roger's Avatar
roger roger is offline
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: Vermont
Posts: 1,080
Re: Help......please!!!

I use Safari for most of my browsing, but FF for a few things. FF doesn't support Services.
__________________
"two eyes looked to see what I was..."
Reply With Quote
  #8  
Old 05-04-2007, 04:41 PM
VAXman's Avatar
VAXman(Admin) VAXman is online now
progger propellerhead
 
Join Date: Dec 2003
Location: Presently reside in Jackson (southern) NJ (20 miles east of NEARfest 2002 & 2003
Posts: 2,354
Send a message via AIM to VAXman Send a message via Skype™ to VAXman
Re: Help......please!!!

Quote:
Originally Posted by roger View Post
I use Safari for most of my browsing, but FF for a few things. FF doesn't support Services.
One thing nice about Safari (and I don't believe any of the other browsers will do this) is that I can scroll down a web page, refresh the page, and still be positioned where I was. All of the others move focus to the top of the page.

I can also have multiple items and subitems keychain protected in Safari. I get warned when certain things are going on behind the scenes and I have the option of permitting them or not with password protection. FF is not a Mac product so it isn't integrated in this way.
__________________
VAXman -- Watcher of the moon, watcher of all.
----------------Mopper of the moon, mopper of all.
-------------------- Aural Moon's Janitorial Services
---------------------and Restroom Supplies, and Techno-patsy --

Cogito ergo iMac.         
Reply With Quote
  #9  
Old 05-04-2007, 07:03 PM
podakayne's Avatar
podakayne podakayne is offline
Patron
 
Join Date: Sep 2002
Location: washington, the state
Posts: 1,407
Re: Help......please!!!

FF does that too VAX, and youknow i love my macs...i use FF exclusively!

hope keithie gets some satisfaction
i also like you can send a link via email from the browser.
Reply With Quote
  #10  
Old 05-04-2007, 09:34 PM
VAXman's Avatar
VAXman(Admin) VAXman is online now
progger propellerhead
 
Join Date: Dec 2003
Location: Presently reside in Jackson (southern) NJ (20 miles east of NEARfest 2002 & 2003
Posts: 2,354
Send a message via AIM to VAXman Send a message via Skype™ to VAXman
Re: Help......please!!!

Quote:
Originally Posted by podakayne View Post
FF does that too VAX, and youknow i love my macs...i use FF exclusively!

hope keithie gets some satisfaction
i also like you can send a link via email from the browser.
Hmm... It doesn't do it here. Neither does Netscape and Opera.
__________________
VAXman -- Watcher of the moon, watcher of all.
----------------Mopper of the moon, mopper of all.
-------------------- Aural Moon's Janitorial Services
---------------------and Restroom Supplies, and Techno-patsy --

Cogito ergo iMac.         
Reply With Quote
  #11  
Old 05-04-2007, 10:32 PM
Sven Sven is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 301
Re: Help......please!!!

...

Last edited by Sven : 06-06-2008 at 08:26 AM.
Reply With Quote
  #12  
Old 05-04-2007, 10:41 PM
Sven Sven is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 301
Re: Help......please!!!

...

Last edited by Sven : 06-06-2008 at 08:26 AM.
Reply With Quote
  #13  
Old 05-05-2007, 07:26 AM
VAXman's Avatar
VAXman(Admin) VAXman is online now
progger propellerhead
 
Join Date: Dec 2003
Location: Presently reside in Jackson (southern) NJ (20 miles east of NEARfest 2002 & 2003
Posts: 2,354
Send a message via AIM to VAXman Send a message via Skype™ to VAXman
Re: Help......please!!!

Quote:
Originally Posted by podakayne View Post
FF does that too VAX, and youknow i love my macs...i use FF exclusively!
It doesn't do it on the Aural Moon page.

Current release of FireFox is installed on my Mac:
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC Mac OS X Mach-O; en-US; rv:1.8.1.3)
Gecko/20070309
Firefox/2.0.0.3

Scroll to the very bottom of the AuralMoon.com web page.
Then click on the blue refresh arror.
Page focus is returned at the top of the page.
__________________
VAXman -- Watcher of the moon, watcher of all.
----------------Mopper of the moon, mopper of all.
-------------------- Aural Moon's Janitorial Services
---------------------and Restroom Supplies, and Techno-patsy --

Cogito ergo iMac.         
Reply With Quote
  #14  
Old 05-05-2007, 07:48 AM
Rick and Roll's Avatar
Rick and Roll Rick and Roll is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2002
Location: Baltimore suburbs
Posts: 5,039
Re: Help......please!!! how is it going?

All of this back and forth is quite fascinating about the browsers (note tongue firmly planted in cheek), but Keith is your problem fixed? There's been some suggestions and we haven't heard from you.

Wish I was able to help. I'm just wallowing away happily on my pc
Reply With Quote
  #15  
Old 05-05-2007, 03:35 PM
KeithieW's Avatar
KeithieW KeithieW is offline
The London Headbanger
 
Join Date: Nov 2002
Location: London, England
Posts: 2,971
Re: Help......please!!! how is it going?

Quote:
Originally Posted by Rick and Roll View Post
All of this back and forth is quite fascinating about the browsers (note tongue firmly planted in cheek), but Keith is your problem fixed? There's been some suggestions and we haven't heard from you.

Wish I was able to help. I'm just wallowing away happily on my pc
Thanks Rick......no it isn't fixed yet. I tried the idea from Hill and Dale but that didn't work. I got a little fed up when the thread got "hijacked" into a Mac vs PC deal but then I just laughed because that's really the norm here and I'm as guilty of that as everyone and long may it continue.

My good friend jtm came up with what I think is the best idea and I'm going to try that now.

I can still log in OK and shout and request AND the page works as near as damn it OK in IE but I want to use Firefox as it used to work better there....so did all the other sites I use frequently like Prog Ears.

Be back later.
__________________
KeithieW
*************************
Nous sommes du soleil
We are of the sun. We can see!
Reply With Quote
  #16  
Old 05-05-2007, 04:45 PM
VAXman's Avatar
VAXman(Admin) VAXman is online now
progger propellerhead
 
Join Date: Dec 2003
Location: Presently reside in Jackson (southern) NJ (20 miles east of NEARfest 2002 & 2003
Posts: 2,354
Send a message via AIM to VAXman Send a message via Skype™ to VAXman
Re: Help......please!!! how is it going?

Quote:
Originally Posted by KeithieW View Post
Thanks Rick......no it isn't fixed yet. I tried the idea from Hill and Dale but that didn't work. I got a little fed up when the thread got "hijacked" into a Mac vs PC deal but then I just laughed because that's really the norm here and I'm as guilty of that as everyone and long may it continue.
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=288184

...and now I'll go fuck off and leave you guys with so much more system mgt. knowledge to run the moon. Good luck.
__________________
VAXman -- Watcher of the moon, watcher of all.
----------------Mopper of the moon, mopper of all.
-------------------- Aural Moon's Janitorial Services
---------------------and Restroom Supplies, and Techno-patsy --

Cogito ergo iMac.         
Reply With Quote
  #17  
Old 05-05-2007, 05:27 PM
KeithieW's Avatar
KeithieW KeithieW is offline
The London Headbanger
 
Join Date: Nov 2002
Location: London, England
Posts: 2,971
Re: Help......please!!! how is it going?

Quote:
Originally Posted by VAXman View Post
http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=288184

...and now I'll go fuck off and leave you guys with so much more system mgt. knowledge to run the moon. Good luck.
Hey VAX....I'm sorry if my comments came across as dissing you.......that was never my intention.

I've managed to sort it all out after trying a few of the ideas given by the good moon folk here. Mr Mortis came up with something that together with jtm's post did the trick.

Again, I apologise for any offence caused Brian. You know that I hold everything you do for Aural Moon in the highest regard. Please feel free to e-mail me and we can discuss this in private.
__________________
KeithieW
*************************
Nous sommes du soleil
We are of the sun. We can see!
Reply With Quote
  #18  
Old 05-05-2007, 05:38 PM
Rick and Roll's Avatar
Rick and Roll Rick and Roll is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2002
Location: Baltimore suburbs
Posts: 5,039
Re: Help......please!!! how is it going?

Quote:
Originally Posted by KeithieW View Post
My good friend jtm came up with what I think is the best idea and I'm going to try that now.

I can still log in OK and shout and request AND the page works as near as damn it OK in IE but I want to use Firefox as it used to work better there....so did all the other sites I use frequently like Prog Ears.

Be back later.
Hey, he's MY good friend!

I frequently like Prog Ears also...they're tasty with Rock and Roll Stew
Reply With Quote
  #19  
Old 05-06-2007, 02:38 AM
KeithieW's Avatar
KeithieW KeithieW is offline
The London Headbanger
 
Join Date: Nov 2002
Location: London, England
Posts: 2,971
Re: Help......please!!!

A big thank you to everyone who helped me resolve this annoying problem.

In the end I uninstalled Firefox, Cleared all the irritating Temp files from the system, re-installed Firefox the deleted and remade all the necessary Bookmarks. It's now working as good as ever.

Thanks Moonbuds/budettes.
__________________
KeithieW
*************************
Nous sommes du soleil
We are of the sun. We can see!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:06 AM.